Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Lulz, päivitin WordPressin

Jees, eli kuten fiksuimmat huomasivatkin, päivitin WordPressin, joka on siis tämän blogin käyttämä blogialusta, versioon 2.5. Ohjeet olivat hyvät ja kattavat ja aikaa meni noin 10 min – ja tämä oli ensimmäinen päivityskerta, eli seuraavilla kerroilla voin päivittää nopeammin!

Päivityksessä tosin ilmeni sellainen pieni ongelma, että toisin kuin ohjeet sanoivat, ulkoasutiedostot eivät siinä säilyneetkään, mikä taas aiheutti täällä päässä pienimuotoista hajoamista ja henkistä tilttailua, vatsahaavoja ja lenteleviä huonekaluja – tästä johtuen Bubukuuti voi näyttää nyt hieman hassulta, kun säädämme sitä Bubun kanssa kuntoon.

3 Comments

  1. Tsubasa

    Juu, #toisaalla hajoiltiin ihan tässä eilettäin siitä että uusin päivitys hajotti mm. wp-pollsin… Ja muitakin ongelmia varmasti ilmenee vielä ennen pitkää ennen kuin kaikki saadaa korjattua. Tällaista tämä opensource-propellihattuilu on.

    Mutta ainakin WordPress hajoaa vain silloin kun sen rikkoo itse, ei silloin kun sitä itseään hajottaa. Kuten minulle kävi Bloggerin kanssa.

  2. Tsubasa

    Ja ai niin, tämähän tukee nykyään gravatarejakin sisäänrakennetusti… Ehkä pitäisi itsekin päivittää.

  3. Kuuti

    Joo, ropelit pyörii. Mutta kuten tosiaan sanoit, kyllä tässäkin rikottiin ihan omatoimisesti; ei tämä itsestään hajonnut.

    Gravatarit omg zomg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2024 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑