Tiedättekö, että on todella vaikeaa päättää nimi tarinalle? Joskus työnimi jää päälle, joten tässä se on: Avaruuslipat.

Tämä on japanilaisista light noveleista ja laajemmin animesta ja mangasta inspiroitunut web novel. Suuri osa suosituista light noveleista on ollut alun perin amatöörikirjoittajien netissä julkaisemia, joten jatkan samalla, hyväksi havaitulla tiellä!

Tarina alkaa koulusta. Se sisältää siirappisen romanssin, avaruusaluksia, aikuiseksi kasvamisen vaikeutta ja kaikki ne asiat, joista olen ikinä pitänyt japanilaisessa viihteessä sekä vähän enemmänkin.

Ihan eka luku lähtee tästä. Jos haluat lukea koko tarinan netissä, se onnistuu seuraamalla linkkejä sivuvalikosta tai alla. Jos tykkäät enemmän kirjamuodosta, alla on linkit ekirja(epub)-tiedostoihin. Ei maksa mitään.

Kirjat järjestyksessä:

  1. Lähes sankari siis itsekinepub
  2. Ja laiva valmis on nousemaanepub
  3. Kimmelsi taivaan kuuepub
  1. Lippa takana ja elämä edesepub
  2. Eikä vielä näy tähtiiepub
  3. Ei laskeuduta alas vielä huomennakaanepub
  4. Lupaa sulle kuun ja taivaanepub
  1. Kuljetaan me rinnakkainepub
  2. On luonteenvoimat vastakkainepub
  3. Jos vaan kaiken peliin paat

Ensimmäiset kolme kirjaa ovat trilogia, jonka jälkeen… no, eikös niitä ole neliosaisiakin trilogioita? :D Kirjailijan vapaus tehdä mitä huvittaa kattaa tämänkin osuuden.

Kasista kymppiin on taas oma trilogiansa, jota ei tosin kannata lukea kylmiltään, jos ei lukenut edellisiä, mutta rakenteessa on oma järkensä näin juonikaarien osalta.

Tykkään selkeästä, joten koko tarina päättyy lukuun 100.

~ Joha