Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Suunnanmuutos länteen

Tähän saakka Bubukuuti on keskittynyt lähinnä japanilaiseen populaarikulttuuriin, tarkemmin sanottuna animeen ja mangaan sekä tietysti myös Suomen animuskeneen.

Viime aikojen tapahtumat ovat kuitenkin antaneet osviittaa siitä, että tämä suunta ei ole kestävä. Eihän Japanista välitä enää kukaan, paitsi STUK ja joditablettien tuottajat.

Tästä syystä Bubukuuti vaihtaa aihetta Japan Popin ja JRockSuomen jalanjäljissä ja muuttuu Korea-aiheiseksi blogiksi. Korealainen popkulttuuri on kuitenkin niin paljon parempaa kuin japanilainen ja onhan se tietysti ollut kaikilla tiedossa, että suuri osa animestakin piirretään Koreassa.

Hwang Mi Hee

Korea on ihana maa, jossa kaikki on täydellistä ja tasa-arvoista ja homotkin voivat olla homoja ihan avoimesti! Korealaiset naiset ovat myös luonnollisen kauniita ja hyviä esimerkkejä suomalaisillekin teinitytöille (Vain hieman yli 50% korealaisista 20 – 30 -vuotiaista naisista on käynyt kauneusleikkauksessa ja lopuista 95% haluaisi käydä!). Koreassa vallitsee myös tasa-arvo kuten Suomessa, esimerkiksi Koreassa on vain miehille pakollinen armeija (kuten Suomessa!), ja asepalvelus kestää 2 vuotta. Tasa-arvo näkyy myös siinä, että nainen on kotona ja laittaa ruokaa.

Korean presidentti Kim Jong Il

Hienoin asia Koreassa ovat kuitenkin tyttö- ja poikabändit, jotka toimivat samaan tapaan kuin Johnny’sit sun muut Japanissa: kunnon riiston ja kyykytyksen ja kontrolloinnin avulla – vähän kuin kommunistin pahassa unessa! Mutta sehän se vaan on oikein. Ja sitäpaitsi korealaiset kyykyttävät ja kontrolloivat paljon paremmin – itsemurhistakin huhutaan – joten kyllähän nyt korealaiset poika- ja tyttöbändit ovat paljon parempia kuin japanilaiset, joissa ei ilmeisesti itsemurhia ole tapahtunut. Korea rules siis!

ZERG RUSH

Kyllä Korea on hieno maa!

Edit 2.4.: LOL APRILLIA jos ette tajunneet. Ei aiota kirjottaa Koreasta, vaikka Hwang Mi Hee onkin aika kuuma. Siitä en kyllä tiedä kuinka paljon sitä on kaunistettu skalpellilla ;D.

9 Comments

  1. Auer Neta

    Nyt kun tämä on muuttunut muotiblogiksi, niin mitkä aurinkolasit Kimillä on muuten päässään?

  2. Futoi yatsu

    Tykkää!

  3. Pararin

    Koreassa myös nörtteys on ok ja Starcraftin pelaajat ovat verrattavissa rokkitähtiin!
    Hieno maa selkeästi. Japanissa joutuu komeroon jos on nerdo :(

  4. Iaikaa

    Tätä onkin odotettu! Hienoa huomata, että osaatte pysyä ajan hermoilla u__u

  5. Aura

    Nyt juttu ei ole kyllä kovin mietitty, siinähän selvästi menevät Pohjois- ja Etelä-Korea sekaisin. :( Jos pitää valita pohjoisen ja etelän välillä, Pohjois-Korean sarjakuvakulttuuri on kyllä ehdottomasti parempaa kuin mikään mitä Japani tai Etelä-Korea voi koskaan tarjota. Hienona esimerkkinä tästä on esimerkiksi tämä helmi: http://wordswithoutborders.org/graphic-lit/from-great-general-mighty-wing/ Hieno klassinen sarjakuva 40-luvulta. …Aprillia, ette tainneetkaan huomata, sarjakuva onkin tehty vuonna 1994! Kihihihi! ^^ Raikas tuulahdus kymmenen vuoden takaa, verratkaapa vaikka siihen kuraan mitä samaan aikaan ilmestyi Japanissa!

  6. Kuuti

    Auer Neta: jaa-a kuule! Se on hyvä kysymys. Rakkaan Johtajan lasit ovat sellainen mysteeri, että vaikka yksi kaveri asiaa selvitteli – otti jopa yhteyttä Suomen Pohjois-Korea-seuraan – ei asia ole valitettavasti selvinnyt. Muutenhan meillä kaikilla olisi tällaiset.

    Aura: älä ole rasisti! Pohjoinen, Etelä – mitä sillä on väliä ;o Korea kuin Korea!

  7. Aura

    On sillä väliä! Pohjoisen kimmeltävää uljautta ei etelä saa saastuttaa! Ei niillä ole etelässä edes propagandaradioita seinissä.

  8. lucilla

    Komppaan Auraa! Pohjois-Korea on paratiisi! Joka muuta väittää on imperialistisika! Etelän yllä, näin Palefacea lainatakseni, liehuu taantumuksen viiri! Kunhan Pohjoiseen tulee vielä vallanvaihto ja komea nuorimies johtoon niin siinä meillä on uusi muotimaa! Pohjois-Korea on uusi Japani!

  9. Aura

    Ei kukaan tainnut mennä lankaan kun menivät ne etelät ja pohjoiset sekaisin… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2024 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑