Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Animeblogaajat – nuo anonyymit internetin supersankarit

Kun Bubukuuti lähes kolme vuotta sitten perustettiin, ”salanimiksemme” päätyivät Bubu ja Kuuti – salanimi lainausmerkeissä siksi, että kyse ei todellakaan ollut mistään salanimistä: lähes kaikki tiesivät, keitä olimme, vaikka nimiä ei missään näkynytkään. Ja jos eivät tienneet, sivupalkista löytyvät Bubu- ja Kuuti-sivut antoivat sen verran hyvin tietoa, että pienelläkin animeskenen tuntemuksella pystyi oikein hyvin päättelemään, keitä olimme, vaikka tietoja siitä ei suoraan löytynytkään.

Se on loppu nyt. On aika tulla kaapista.

Tuntuu siltä, että me olemme jotenkin vähintäänkin osasyyllisiä siihen, että Suomen animublogosfäärissä käytetään ihan eri nimiä kuin irkissä tai Anikissa tai galtzussa. Tai sitten ei ole nimeä ollenkaan. En tiedä, onko tämä joku ”En halua, että työnantaja saa tietää, että kirjoitan japanilaisista piirretyistä”-juttu. Itse näen vain positiivisena sen, että minulla on jonkinlainen presenssi internetissä. Viime työhaastattelussa tulikin puhuttua Desuconista ja sen järjestämisestä – ja kyllä, sain sen työpaikan. ;> Mutta olimme sitten syyllisiä anonyymiyteen tai emme, anomuumimeininki blogosfäärissä nakertaa.

Ai miksikö? No se on vähän hankalaa järjestää animeblogimiittiä kun kukaan ei kerro sähköpostiosoitettaan blogissaan. Jos pelkäätte spämmibotteja, läähätysmaileja tai niitä työnantajia, perustakaa vaikka joku ilmainen Gmail-acco ja laittakaa siitä linkkaus ”oikeaan” sähköpostiinne niin saatte sieltä mailinne kätevästi.

Seuraava animeblogimiitti on Helsingissä 4.12. Jos tahdotte mukaan, laittakaa se sähköpostiosoitteenne animeblogiinne näkyviin niin saatte kutsun. Ja vastatkaa mielellään tähänkin, niin minun ei tarvitse käydä jokaista blogia läpi siltä varalta, että mailiosoite on ilmestynyt jonnekin nurkkaan. Miitin ohjelma koostuu ensin syömisestä, sen jälkeen mitä luultavimmin juomisesta (alkoholilla tai ilman). Niin, ja teidät cosplayblogistelijat luetaan animeblogaajiksi myös. Teitä on Suomen blogosfäärissä, mutta viimeksi teitä ei liikaa ollut mukana. Nyt on aika kaivautua luolasta ulos vertaistuen pariin!

Johanna Jussi

Ja ai niin – minä, Kuuti, olen Jussi ”niidel” Kari ja tuo Bubu on avovaimoni Johanna ”huilailee” Kunttu. :3 Voitte varmaan kuvista päätellä, kumpi meistä on kumpi.

7 Comments

 1. Tounis

  jaajoo. laitoin nyt sitten tuon iimeilin tonne näkyviin (pienellä ani.mu -läiskän alla), mulle voi pistää kutsua. en kyllä tiedä pääsenkö saapumaan – 50/50 mahikset meneekö erään toisen häppeningin kanssa päällekäin. mut juu!

  ihajjees ko vuodessa kiireisiä päiviä n. kolme, joista kaks osuu samoille päiville blogimiitin kanssa! sellasta sattuu.

 2. Nita & Myy

  Ääh kun meillä on mailiosoite, mutta ei ole tullut laitettua vielä näkyviin – johtuen siitä, että koko infosivu on vielä työn alla >_< Se on kuitenkin afureko ät gmail piste com. Neljäs päivä ainoa, joka meistä voisi päästä, olisi Nita. Laittakaa nyt kuitenkin kutsua, niin että voidaan sorvata aikatauluja :3

 3. Kuhaa

  4.12 ei onnistu, mutta noin jatkoa ajatellen tein pienehkön esittelysivuston josta löytyy kaikki oleellinen. kuhaaa [at] gmail.com

 4. Cilla

  Vaikka meillä Sisaruksilla on pitkähkön animeharrastusuramme aikana ehtinyt olla jo vaikka miten monta eri nettinickiä eri paikoissa, Afurekossa käytämme kaikki omia etunimiämme – itse asiassa monet blogittajat tuntuvat tietävän myös sukunimemme.. Muistaakseni asiasta päätettiin saman tien kun blogia perustettiin. Olemme myös hankkineet blogille oman geemailin kuten Nita ja Myy tuossa ilmoittivat, mutta olemme tosiaan niin täysurpoja blogin ulkoasun kanssa, ettemme osaa laittaa edes ani.mun banneria tai Desulaskuria näkyviin… (apuvinkkejä välkymmiltä otetaan ilolla vastaan)
  Pitääpä katsoa miten lopussa on rahavarat tuossa neljäs päivä, jos sitä pääsis tällä kertaa – viimeistään seuraavassa bloggarimiitissä yritämme olla kaikki kolme fyysisesti paikalla :3

  ~C

 5. Luca

  Lisäsinpä minäkin nyt jonkin sortin esittelysivun, mutta asioiden helpottamiseksi osoite vielä tässä: elzy_zen ät hotmail piste com.

 6. Vorona

  Ilmaannun vallan mielelläni miittiin, kunhan saan selville tarkemman ajan ja paikan.
  dreamcatcher_z at hotmail dot com. o7

 7. Futoi yatsu

  Sähköpostini on varsin arvattavasti veli.holopainen[at]kaleva.fi. Tosin miitteihin en näillä näkymin pääse, koska Helsinki on siellä kovin kaukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2024 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑