karikari.fi

Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Bubukuuti on nyt karikari.fi

Moro!

Kuten ehkä huomasitkin, Bubukuuti muutti pois hachidori.orgin alta.

Hachidori oli Bubun eli Johannan joskus kymmenen vuotta sitten hankkima domaini, joka majaili isoveljeni serverillä. Kuten useat ehkä huomasivatkin, Bubukuuti oli joulun jälkeen pari kuukautta poissa linjoilta, sillä serveri pamahti, eikä veljeäni enää napostellut sitä hoitaa (mikä on ihan ymmärrettävää). Sen verran hän kuitenkin paiski hommia, että sieltä saatiin datat talteen. Nyt Bubukuuti pärisee jossain serveripilvessä en tiedä missä, mutta ainakaan sen toiminta ei ole yhdestä ihmisestä kiinni.

Tällä hetkellä blogissa on vähän Säätömoodi päällä – voin kertoa, että tuo Maaseudun Tulevaisuus -henkinen header-kuva ainakin tulee vaihtumaan. Lisäksi blogin nimi muuttunee muotoon karikari.fi – se lienee ihmisille helpompi muistaa kuin Bubukuuti (jota sitäkin näkyy välillä harmillisesti oikeinkirjoitettuna muodossa Bubukuutti), ja varsinkin helpompi muistaa kuin hachidori.org/blog.

Sisältö tullee pysymään ihan yhtä laaduttomana kuin ennenkin. Mutta hei, ainakin se on hienommassa paketissa ja serveri toimii paremmin!

1 Comment

  1. Jussi

    21.2.2015 at 00:28

    Testings. Lol

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑