Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Se siitä Desuconista

…ja näin. Viime kuukausi hurahti aika tehokkaasti ensinnäkin uuden työpaikan kanssa, toiseksi iltoja verotti Desuconin tekeminen eikä aikaa yksinkertaisesti jäänyt blogin päi- lol ei vaineskaan, Teerenpelissähän ne illat menivät ja jos eivät, niin sitten Terrariaa ja Duke Nukem Foreveriä hakatessa!

No joo. Desucon on nyt takana ja kuten Desuconin blogissa sanoin, tämä coni sai luvan jäädä minulle viimeiseksi Desuconiksi, jossa toimin pääjärjestäjänä. Syitä on useita:
Kierrätyslogo

1) Ihmisiä pitää kierrättää. Kun Desuconia järjestävän organisaation nimi on Kehittyvien conien Suomi ry, on vähän niinkuin pakollista, että myös organisaatio itse kehittyy ja uudistuu. Se tarkoittaa ihmisten vaihtumista ja vaihtamista. KcS ja varsinkin Desucon tarvitsee uusia lupaavia järjestäjiä, mutta koska conissa on vain tietty määrä tehtävää, uusia tekijöitä ei voida ottaa elleivät vanhat poistu. Ja jonkun täytyy näyttää esimerkkiä ;D.

2) En tahdo Desuconin olevan minusta riippuvainen, yllä olevaan liittyen. Jos sanon, että yhdessä vaiheessa minä olin ainoa asia, mikä sai Desuconin pysymään kasassa, en valehtele kovin paljoa. Nyt ajat ovat kuitenkin muuttuneet, eikä minun mukanaoloni ole enää välttämätöntä Desuconin olemassaololle – en halua sitä roolia itselleni, enkä halua sitä myöskään Desuconille. Desucon ei voi eikä saa olla riippuvainen yhdestä ihmisestä. Nyt on oikea aika näyttää, että se ei olekaan. Desucon ei ole niidelcon, vaikka ajatus kieltämättä kiihottaa minua enemmän kuin 10 öljyttyä bikinimallia hinkkaamassa itseään minua vasten.

3) Naamaan kyllästymisen ehkäiseminen :-D Valitettavasti ihmisluonto on sellainen, että samojen naamojen näkeminen samoissa tilaisuuksissa kyllästyttää. Pahimmillaan syntyy kuva siitä, että ko. henkilö manipuloi kaikkea kulisseista. Ihmisiä vaihtamalla Desucon pysyy freesinä myös ihmisten mielessä. Eli ei siis enää vain tämän tuijottamista:

Jussi Kari VAIN NAUROI

4) Haluan tehdä välillä jotain muuta. Ei sillä, että Desucon veisi kaiken vapaa-aikani uli uli uli, koska se ei vie – mutta kieltämättä Desuconia tulee mietittyä aika paljon, koska sellaista tilannetta, jossa kenelläkään järjestäjäporukastamme ei olisi mitään tehtävää coniin liittyen (ja jonka pitäisi siis kiinnostaa myös minua), ei juuri ole ollut. Välillä on kiva olla ajattelematta Desuconia vähän pidempäänkään aikaan. Kun en ole järjestämässä Desuconia, voin myös satsata enemmän esimerkiksi ohjelman pitämiseen. Eli eihän minusta tietenkään eroon pääse; rooli vain muuttuu ;D.

Eli tämmöisiä syitä – sinällään kyllä Desuconin tekeminen napostelisi, mutta kannattaa lopettaa kun on voitolla ;>. Näiden kolmen vuoden aikana on tullut opittua yhtä sun toista tapahtumien järjestämisestä, ihmisluonnosta sekä johtamisesta. Ja toki draamasta: siitä jos mistä on tullut opittua ihan vitusti.

Ja niin, sitten on vielä toki viides syy…

Hitler

5) Voin sanoa ääneen sellaisia asioita, joita en olisi voinut Desuconin pääjärjestäjänä koskaan sanoa, koska pee är katas trooffi ja Hitler (yllä). Kun en ole enää sidoksissa Desuconiin tai KcS:ään millään tavalla, pääsen vihdoinkin avaamaan kaikki chakraporttini ja poistamaan röllitykistäni kaikki ne varmistimet, jotka siinä on ollut viimeiset 3 vuotta.

trollface

Stay tuned.

1 Comment

  1. otapunk

    Onnea uudestilöytyneestä vapaudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2024 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑