karikari.fi

Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Näillä neljällä vinkillä sinustakin tulee Tsundr-mestari

Jos olet elänyt luolassa viimeisen viikon, et ehkä ole kuullut, että Desucon lanseerasi aprillipilanaan Tsundr-deittipalvelun. Tai kohtaamisfasilitoijan. Tai mikä onkaan. Kuitenkin sellainen, joka on vähän niinkuin Tinder, paitsi että tällä voi satunnaisen seksiseuran lisäksi hakea myös kavereita nakamoja (TL note: nakama on japania ja tarkoittaa ystävää/toveria/muuta vastaavaa). Vitsissä pitää myös tietää, että Tsundr itse ei ollut vitsi, vaan ihan toimiva kapistus. Aprillipilaa oli vain se, että Desuconien järjestäminen loppuu. Tsundr löytyy osoitteesta tsundr.fi.

Muutaman päivän tsundroinnin ja Twitterin #tsundr-hashtagin seuraamisen jälkeen olen hahmotellut joitain melko toimivia Tsundr-kikkakakkosia. Siis olettaen, että haluat tutustua Tsundrissa uusiin ihmisiin, etkä vain jutella sen oman, vanhan klikkisi kanssa. Viikossa olen löytänyt neljä toimivaa taktiikkaa:

1) Kuva. Juu juu, me kaikki ollaan epäsosiaalisia nörttejä, mutta laita silti se oma kuva siihen. Tsundr on kuitenkin lähtökohtaisesti ihmisiin tutustumista varten ja useimpia kiinnostaa tietää, millainen ihminen toisella puolen on. ”No mut mä oon niin ruma et sitten kaikki laittaa alapeukkua :(” Ok, no jos joku laittaa alapeukkua koska ei diggaa naamastasi, olisitko oikeasti halunnut tutustua ko. ihmiseen muutenkaan?

  • Protip! Et todennäköisesti ole niin ruma kuin luulet.

2) Profiiliteksti kuntoon. Tällä hetkellä profiilitekstin raja on 300 merkkiä. Siinä et ehdi kertomaan elämäntarinaasi. Sen kylläkin, minkälaisesta animesta tykkäät ja mitä muuta harrastat kuin animumangojuttuja. Mikä saa sinut sykkimään? Tai kerro vaikka mitä opiskelet. Ihan sama, mutta missään tapauksessa älä jätä profiilitekstiä tyhjäksi. Sen perusteella ihmiset lähtökohtaisesti juttelevat sinulle.

  • Protip! Erityisesti, jos yrität hankkiutua tekemisiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, muista, että töttö öttöjä ei välttämättä kiinnosta kuulla kuinka monta mällättyä animetyynyliä sinulla on. Ja kääntäen, pojat eivät välttämättä ole kiinnostuneita 50-luvulle ulottuvasta BL-kokoelmastasi. Muista kohderyhmä!
  • Protip 2! Tsundr ei ilmoita siitä, jos ylität profiilitekstille varatun tilan. Ennen kuin tällainen ominaisuus lisätään, on parasta kirjoittaa profiiliteksti ensin vaikkapa Notepadiin ja sitten copypasteta se Tsundriin. Jos teksti nimittäin on liian pitkä, se katoaa tallennettaessa bittilimboon virheilmoituksen kera. Edit 8.4.2015: Tsundr päivittyi, eikä anna enää kirjoittaa ylipitkiä profiilitekstejä.

3) Negatiivisuus pois. Markkinoit itseäsi muille, joten kerro itsestäsi jotain positiivista. ”Olen ihan sekaisin, viiltelen itseäni ja olen ihmisroska jonka kuuluisi kuolla”? Osanottoni, elämäsi on varmasti rankkaa. Esittelytekstisi ei kuitenkaan ole se paikka, mihin vuodatat sairaskertomuksesi. Jos olisit myymässä autoa, ensimmäisenä tietysti kertoisit, miten kotterosi kiihtyy nollasta sataan viidessä sekunnissa – et sitä, miten kaverisi oksensi myöhäisillan kebabit sen takapenkille. Kerro itsestäsi jotain positiivista tai ainakin neutraalia.

4) Jos olet mies, aloitevastuu on sinulla. #thisiswhyweneedfeminism ja silleen! Ennen kuin Todellinen ja Totaalinen Tasa-arvo saavutetaan, tilanne on se, että naiset eivät lähtökohtaisesti aloita keskustelua. Siis jos olet mies, vastuu keskustelun aloittamisesta on sinulla. Sitä varten sillä tytyllä on profiiliteksti, josta voit katsoa hyviä keskustelunavauksia. ”Tykkään katsoa shounentoimintajuttuja” – ”Mitkä on sun suosikkisi?” / ”Tykkään videopeleistä :3” – ”Mitä olet lähiaikoina pelannut?” / ”Tykkään kissoista” – ”Onko omia ja minkärotuisia?” – jne!

  • Protip! Jos olet Elffi, voinet unohtaa tämän kohdan, meidän muiden pitää vaivautua tekemään aloite.
  • Protip 2! Jos olet nainen, sinäkin voit aloittaa keskustelun! Emme elä 1950-luvulla.

Näin! Tässä neljä vinkkiä parempaan tsundrointiin. Pienenä disclaimerina täytyy sanoa, että eivät nämä vinkit toki mitään vedenpitäviä ole. Ketään ei tunnetusti voi pakottaa tykkäämään tai kiinnostumaan kenestäkään. Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Ja ennen kuin joku ehtii sanomaan, niin joo, todennäköisesti jokaisesta näistä ohjeesta on jonkinlaisia poikkeuksia. Varmasti joku töttö-öttö haluaa ehdottomasti kertoa, miten koppuraksi Misaki-tyynylisi on jo muuttunut ja ehkä joku syttyy profiilitekstistäsi, jossa kerrot, miten teroittelet sissipuukkoasi käsivarteesi. Väitän kuitenkin, että nämä ohjeet osuvat kohteeseensa useammin kuin eivät – todennäköisyydet kannattaa käyttää hyödyksi.

Yllä olevasta disclaimerista huolimatta todettakoon, että annan näille vinkeille täyden tyytyväisyystakuun. Jos näillä ohjeilla ei tule matcheja, palautan mielihyvin kaikki tästä postauksesta maksamasi rahat takaisin kolminkertaisina. Ei muuta kuin tsundroimaan, onnea matkaan.

1 Comment

  1. Moi!

    Voiko tuolla Tsundr:n kautta siis todellakin etsiä vain kavereita? :) Eli voiko esim. merkitä statukseen etsivänsä vain coniseuraa tms? Olen varattu, mutta kaverihaku tulisi erittäin tarpeeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2019 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑