karikari.fi

Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

4 askeleen ohjeet coniseuran hakuun

Näin Frostin jälkeen erinäisten anonyymien herrasmiesten mieltä on kalvanut ajatus siitä, mikä meni mönkään, kun taaskaan ei conista irronnut tytyä paijattavaksi. Tämä halu sinänsä on täysin ymmärrettävä, koska, no, kukapa tahtoisi olla helmikuisessa Lahdessa yksin. Toisaalta melkein joka conin jälkeen kuulee tarinoita siitä, miten joku onnekas oli löytänyt kylkeensä töttö-ötön. Toiset taas eivät.

Mikä siis erottaa onnistujat epäonnistujista?

1) Perusteet kuntoon

”Ole oma itsesi ja käy suihkussa!” Paitsi että se ei tietenkään riitä. Miksi riittäisi, jos se ei ole tähänkään asti riittänyt? Eli vaatekaappi vaihtoon. Todennäköisesti et pukeudu niin hyvin kuin voisit. Tämä ei siis tarkoita, että joka jäbä vetää liituraitapuvun päälle, mutta ei myöskään niitä samoja vaatteita mitä normaalisti käytät.

Brotip! Jos tyylisilmäsi ei ole ihan ykkösluokkaa, pyydä joltain naispuoliselta ihmiseltä apua tyylikkäiden vaatteiden valitsemiseen. Iso- ja pikkusiskot, luokkakaverit yms. muut käyvät oikein hyvin. Jos olet siellä kuuluisalla friend zonella suhteessa johonkin muuhun mimmiin, niin tällaisilta kannattaa ehdottomasti pyytää näkemyksiä pukeutumiseen (sinullahan ei ole silloin mitään hävittävää). Todellinen pelimies buukkaa myös parturiajan conia edeltävälle viikolle.

2) Ole joku

Siinä, missä ykköskohta on kiinni lähinnä rahasta, tässä on kyse periaatteista. Huhu kertoo, että joidenkin herrasmiesten mielestä jo profiili Twitterissä, Facebookissa tai muussa ei-anonyymissä mediassa tarkoittaa, että kyse on huomionhakuisesta paskasta. Muutenhan tämä on ihan hyvä pläni, mutta kun arviolta 99 % naisista suhtautuu täysin tuntemattomiin lähestyjiin hyvinkin varautuneesti, myös coneissa. ”Mikä sun tunnukses on Twitterissä?” ”Ei mikään” ”No ootko sä Instagramissa?” ”En” ”No ootko sä missään?” ”En” – ja creepymittarit syöksyvät välittömästi katosta läpi. Jos sinulla ei ole minkäänlaista presenssiä internetissä, olet lähtökohtaisesti aika saatanan epäilyttävä. Sori.

Eli laita blogi pystyyn, postaa Instagramiin kuvia tai ylipäätään ole joku.

3) Juttele tydyille ja tutustu näihin

Noniin, olet conissa ykköset yllä ja halityynyblogisi tunnetaan koko Suomen animepiireissä. Sen jälkeen vain juttelemaan tydyille. ”Keitäs te ootte” ”Tydyi” ”Aijaa, mä oon Hermanni-Korianteri Tyynynen, sen tyynylisivuston ylläpitäjä” ”Ai sä oot se!” – ja keskustelu lähtee käyntiin. Vielä parempi, jos kyseessä ovat tyypit, joiden kanssa olet vaihtanut muutaman sanan netissä jo etukäteen, sillä tällöin tytyt tuntevat sinut jo jollain tavalla etukäteen.

Niin, ja kun sanon, että ”juttele tydyille ja tutustu näihin” se EI tarkoita sitä, että yrität saada tydyjä saman tien hotellille. Nyt ei ole kyse pikajuoksusta. Conissa luulisi puhuttavaa riittävän, mutta tässä babbys first small talk -aiheet, joista voit puhua kenen tahansa kanssa:

 • Mitä ohjelmia olet käynyt katsomassa / mitä aiot mennä katsomaan
 • Onko coni ollut tähän mennessä hyvä kokemus / mitä conilta odottaa
 • Miten coni suhtautuu muihin coneihin joissa on ollut
 • Onko myyntisali jo raidattu ja jos, mitä tuli ostettua
 • Onko tarkoitus illalla vetää ihan lärvit ja kontata hotellille

Brotip! Mitä enemmän tunnet ihmisiä, sitä useampiin ihmisiin voit tutustua, koska näillä on omat kaveripiirinsä, joihin voit tutustua. Kaverin esittelemä tyyppi on aina luotettavampi.

4) Syvennä tutustumista

Toista vaihetta 3, kunnes löydät jonkun mimmin, jonka kanssa tulet juttuun. Sitten voitkin jatkaa tutustumista netissä & tulevissa coneissa ja jossain vaiheessa sopia tapaamisen esimerkiksi johonkin kahvilaan. Kohta voikin käydä niin, että suhde syvenee melkein kuin itsestään ja sitten saatatkin jo joutua paijaushommiin (siitäkin voi tosin selvitä puhumalla).

Mikään äärimmäisen nopea tapahan tämä ei ole, mutta todennäköisesti tällä saavutettavat tulokset ovat huomattavasti pitkäikäisempiä kuin se, että yrittäisit conissa kiihdyttää nollasta sataan mahdollisimman nopeasti. Kuvaillun tavan heikkoutena on toki myös se, että se voi edellyttää, että suhtautuu tytyihin ihmisinä, mikä on kieltämättä melko kauheaa, mutta siitäkin voi juuri ja juuri selvitä. Onnea matkaan.

Fedoramies

M’lady…

5 Comments

 1. T0niichan

  5.3.2015 at 07:05

  Puhdasta parhautta.. Varmaa parasta antia mitä irtoaa aiheesta ”miten saisin baijaddavaa conista a.k.a maaginen coni *krhm*”

  Kirjoitus 6/5, luin uudestaan.

  • Jussi

   5.3.2015 at 09:59

   T0niichan: Kiitos kommentista! Toivokaamme, että muutokset conipiireissä näkyvät ennemmin kuin myöhemmin.

 2. nachoneko

  5.3.2015 at 13:50

  Loppuun olisi voinut lisätä linkin ”Näin animefani saa naista” luentoon, vaikka tämä laadukkaampi opas onkin tiiviimmässä tilassa.

 3. Parhaat oheethan naisten kaatoon on jo jaettu 2013 desussa! https://www.youtube.com/watch?v=wvEjp3gskWM

 4. > ”Jos sinulla ei ole minkäänlaista presenssiä internetissä, olet lähtökohtaisesti aika saatanan epäilyttävä. Sori.”

  Jos naisen mielestä tuo olisi jollain tavalla epäilyttävää ja pelottavaa, niin ehkäpä se nainen ei muutenkaan ole lähtökohtaisesti tutustumisen arvoinen. Itsellä ei ole mitään tarvetta olla sosiaalisessa mediassa, ja siksi en aio olla siellä. Piste. Toki voisin olla niin kuin 90% muistakin, ja tehdä tilin jossa kommentoin kaikkea tyhjänpäiväista ja raportoisin mitä söin lounaaksi ja milloin kävin lenkillä, mutta ei ketään oikeasti kiinnosta seurata ketään sellaista jolla ei ole oikeasti jotain sanottavaa ja tarjottavaa maailmalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2020 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑