Shin Bubukuuti Kai Z GT X Destiny.

Vapaata rakkautta ja maailmanrauhaa ^_^

ON SE NYT JUMALAUTA

Tampereen Kuplimisen jälkeen keskustelu on pyörinyt enimmäkseen pusurinkien ympärillä ja toivottovasti myös piireissä itsessäänkin. Kyseessähän on siis lähinnä yläaste- ja lukioikäisten tyttöjen (myös poikien, mutta enimmäkseen nimenomaan tyttöjen) seksuaali-identiteetin etsinnästä. Ja sehän se on oikein, sillä mikäpä olisi näin keväällä kauniimpaa kuin kaksi tyttöä ilmaisemassa ikuista rakkautta toisiaan kohtaan? Eipä juuri mikään!

Muutenkin on käsittämätöntä, millaisella noitavainomentaliteetilla tähän vapaaseen rakkauteen on suhtauduttu. Olisiko muka parempi että kaikki ne lisääntymisharjoituksia tekevät ihmiset limanvaihdonsijasta vaihtaisivat puukoniskuja ja luotisarjoja pihalla? Tuskinpa. Itse olen vakaasti sitä mieltä, että on paljon parempi että ihmiset yrittävät mielummin lisääntyä keskellä conia kuin että ovat Pekka-Ericeinä heilumassa jossain tuolla kouluissa. Näin saadaan myös turvattua tulevat conikävijät, kun saamme kokea maan ensimmäiset coniraskaudet. Tähän tietysti auttaisi poikien aktiivisuus lisääntymisleikkien osapuolina – pojathan ovat näissä panoringeissä jääneet lähinnä käsipuolen asemaan.

Yleisesti ottaen coneissa on muutenkin aivan liian vähän nuoleskeluaiheista ohjelmaa. Minun on todella vaikea ymmärtää mistä tämä johtuu, sillä tästä jos jostain aiheesta olisi helppo keksiä ohjelmaa. Virikettä voi hakea esim. Canal+:lta öisin, yleensä siinä klo 01 – 04 välisenä aikana. Mikäli hakusessa olisi kevyemmäntasoinen ohjelma, voitaisiin coneissa käsitellä esimerkiksi suutelutekniikoita ja muita kielen käytön salaisuuksia. Samoin conivälipalaksi tulisi tarjoilla lähinnä banaaneita ja porkkanoita. Ne ovat terveellisiä ja auttavat muutenkin conein pääteeman, eli seksuaalisuuden, käsittelyssä.

Conin pääohjelmanumeroksi cosplay-kisan tilalle tulisi tietysti panoshow, jossa cossaajat yrittävät olla mahdollisimman kiihottavia / eroottisia / limaisia, ihan miten vain. Tämän järjestämiseksi pitäisi itse kunkin tietysti tuoda paikalle nahkastringinsä, piiskansa ja kettinkinsä, ihan kuten cossaajat nykyään tuovat proppinsa. Kyllä siinä kelpaisi kun 15-vuotias Axel (oikealta nimeltään Anniina) piiskaisi kahleissa roikkuvaa Roxasia (oikea nimi Riina) perseelle.

Halikylttejä pitäisi myös saada lisää. Nyt ne vain ovat aivan liian sekavia – itse kunkin pitäisi niissä tarkalleen ilmoittaa, minkälaista ja minkätasoista toimintaa kyltin kantaja kaipaa. Näin parinmuodostus olisi mahdollisimman tehokasta eikä kukaan joutuisi pettymään kun partneri ei suostunutkaan anaalipenetraatioon keskellä Tampereen keskustaa. Kaikki voittavat – varsinkin suomen conittajat! Conithan ovat rakkauden juhlia – tarkoittaahan ”con man” luotettavaa henkilöä, jonka kanssa voi rakastella vaikka kahden minuutin tutustumisen jälkeen.

Paras paikka rakasteluun conissa on tietysti juuri se paikka missä sillä hetkellä satut partnerisi kanssa olemaan, sillä rakkaus on aina kaunista ja paikallaan juuri siellä missä sinäkin. Mikäli kuitenkin kiimaltanne ehditte, koettakaa katsoa hellyydenosoituksillenne – varsinkin niille fyysisimmille – joku mahdollisimman keskeinen paikka, esimerkiksi con-alueen kapein käytävä tai portaikko. Mikäli tällaisia keskeisiä kulkuväyliä ei ole vapaana, valitse esimerkiksi con-alueen keskiaula tms. jossa on mahdollisimman paljon ihmisiä. Näin pääset levittämään rakkauden ilosanomaa mahdollisimman monelle! Muista – jokainen rakastava ja rakasteleva harrastaja (mitä kiihkeämpää rakastelua, sen parempi, tietysti) on poissa potentiaalisista tappajista, koulumurhaajista ja muista sekopäistä! On esitetty teorioita, että Suomen koulusurmien taustalla oli liian vähäinen rakkaus. Tulokset näkyvät kuolintilastoista. Viha voi synnyttää vain lisää vihaa, mutta rakkaus voi synnyttää vain lisää rakkautta!

Tässäpä siis teille kalkkeutuneille fundamentalistikonservatistifasisteille mietittävää: joka kerta kun fasismia ja totalitarismia edustavat gestapomiehet eli JV:t hajottavat panoringin, yksi suomalainen nuori kuolee kouluampumisen seurauksena. Ja tässä vielä kotitehtävä: kumman itse haluaisit otsaasi – 15-kesäisen tytön pusun vai 9-millisen pistoolin laukauksen?

Jo Hitler tiesi rakkauden merkityksen ja järjesti monia rakkauden tapahtumia joista suurin oli Birkenaucon – siellä ei pelkkä pusurinki riittänyt, vaan siellä pusuttelijoita oli suorastaan kasoittain ja kuopattavaksi asti! Peace, love and Pokemon! RAKASTAKAA TOISIANNE!!

11 Comments

  1. Tatu

    Sä oot Jussi hieno mies.

  2. PERUNA

    mä oon sama mieltä musta o hyvii noi lesbo jutut ^o^

  3. wiid

    Niidel, arvostan sinua päivä päivältä enemmän.

  4. niksu

    vittu jussi mun veli on juutalainen ja kuoli birkenaun pusuringissä
    ajattelisit vähä

  5. M

    Paras kirjoituksesi ikinä.

  6. Feline

    Ei herrajumala. Repeilin niin, että putosin tuolilta. Rage on kaunista, Jussiseni. Ja sen tiesi myös rakas ystävämme Aatu.

  7. Ramika

    Kiitos, niidel :D/

  8. Reggy

    sit ovel voitas jakaa sellasii kortsui mis olis roxasin kuva ni sit voitas levitellä niit kadulle ja niinku tää hoodi on meijän ja bakaneko-chan wuz here x))))))))))

  9. Avri

    Kerrankin jotain oikeaa asiaa jossain animublogissa.
    Peace and love and Pokémon and Hitler.
    http://danbooru.donmai.us/data/d1de6f836091d94a4db3f5db8d2ce7f7.jpg

  10. Tyin

    Aivan paras kirjoitus :D

  11. Pansy

    Tää on kyllä oikeesti loistavin blogikirjoitus mihin olen törmännyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2024 karikari.fi

Theme by Anders NorenYlös ↑